Voeten vol geluk

Geluk zit niet in spullen maar in jezelf. Natuurlijk, en in schoenen.

Oh oh oh oh oh oh oh wat kan ik toch blij worden van mijn nieuwe schoenen! Natuurlijk weet ik dat werkelijk geluk iets is dat je niet buiten jezelf kunt vinden, dat het een staat van zijn is, vrede met het heden, leven in het nu enz. enz. Maar soms zit geluk gewoon heel erg in nieuwe rode schoenen. Voor mij wel in ieder geval. En daar heb ik kapotte tenen voor over ja.

wpid-CameraZOOM-20130808150033996.jpg

En nu weer verder met het vinden van het ware geluk, op mijn rode lievelingen. En gelukkig vind ik al heel wat geluk op mijn balkonnetje van twee vierkante meter dat nu gelukkig net in de zon ligt. Wat een geluk.

All the ladies: holler when you’re with me!

www.swedishhasbeens.com

Over Jette Vonk

Geboren op de eerste dag van de lente in 1980 in het Brabantse Schijndel. Na een opleiding journalistiek verruilde ik het Tilburgse voor het Florentijnse, waar ik mij zowel de Italiaanse taal als la vita bella eigen heb proberen te maken. Italië voelt inmiddels als een tweede thuis. Terug in Nederland aan de slag in de media, schrijven en televisie maken. In 2003 werd mijn standplaats Utrecht, uiteindelijk met man en kind (Mac, 2011) en in deze heerlijke stad heb ik de master culturele antropologie gevolgd met als specialisatie diversiteit. Begin 2015 verhuisde ik terug naar het Brabantse land, terug naar mijn roots en de rust van de velden. Ik werk al jaren als freelancer en die vrijheid bevalt me meer en meer. Vrij te zijn om te werken, te zorgen en te ontspannen wanneer ik dat wil. Ik leef vol vuur, zoals een Vonk betaamt en als het even kan probeer ik ook voor anderen dat vonkje te zijn dat een warm vuur doet ontbranden. In juni 2013 werd bij mij uitgezaaide borstkanker geconstateerd. Vanaf dat moment startte voor mij een zoektocht hoe hier mee te dealen, dat verhaal deel ik op deze weblog. Sindsdien dus geen bullshit meer in mijn leven, no nonsense, recht op mijn doel af en op dit moment is dat genieten van mijn leven, van elke dag, elk moment, elk ogenblik, met de mensen van wie ik hou.

Eén reactie

  1. TUUP

    je kunt nooit genoeg schoenen hebben! Zeker niet als ze rood ziijn…….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: