Alle liefs

Nee het maakt mij niet beter, maar het helpt wel. Al die lieve wensen, dank jullie wel!

Een tafel vol kaarten, een inbox vol e-mail, een telefoon vol SMS en What’s Appjes, Facebook-berichtjes, lieve cadeautjes en  vazen vol bloemen. En dan natuurlijk al de reacties op dit blog. Wij (en ik in het bijzonder) voelen ons enorm gesteund door al het medeleven en de goede, lieve wensen van iedereen. Dus heel veel dank, voor de steun, de gedachten. Het maakt ons sterk omdat we weten dat we zo ontzettend veel mensen achter ons hebben.

Wil je iets DOEN? Deel mijn blog, gooi het de wereld in! Dank.

wpid-CameraZOOM-20130814193726827.jpg

 

Over Jette Vonk

Geboren op de eerste dag van de lente in 1980 in het Brabantse Schijndel. Na een opleiding journalistiek verruilde ik het Tilburgse voor het Florentijnse, waar ik mij zowel de Italiaanse taal als la vita bella eigen heb proberen te maken. Italië voelt inmiddels als een tweede thuis. Terug in Nederland aan de slag in de media, schrijven en televisie maken. In 2003 werd mijn standplaats Utrecht, uiteindelijk met man en kind (Mac, 2011) en in deze heerlijke stad heb ik de master culturele antropologie gevolgd met als specialisatie diversiteit. Begin 2015 verhuisde ik terug naar het Brabantse land, terug naar mijn roots en de rust van de velden. Ik werk al jaren als freelancer en die vrijheid bevalt me meer en meer. Vrij te zijn om te werken, te zorgen en te ontspannen wanneer ik dat wil. Ik leef vol vuur, zoals een Vonk betaamt en als het even kan probeer ik ook voor anderen dat vonkje te zijn dat een warm vuur doet ontbranden. In juni 2013 werd bij mij uitgezaaide borstkanker geconstateerd. Vanaf dat moment startte voor mij een zoektocht hoe hier mee te dealen, dat verhaal deel ik op deze weblog. Sindsdien dus geen bullshit meer in mijn leven, no nonsense, recht op mijn doel af en op dit moment is dat genieten van mijn leven, van elke dag, elk moment, elk ogenblik, met de mensen van wie ik hou.

 1. It’s woudrefnl to have you on our side, haha!

 2. Pingback: Hoogtepunten | zonder vonk geen vuur

 3. joze geenen

  hoi wat een mooi blog, en oh wat sterk!!

 4. Diana

  Beste Jette,
  ik ben een collega van je moeder (met een clubje van 4 eten we geregeld en kletsen we gezellig bij) en hoorde via die weg dat je ziek bent. Vandaar dat ik ook op je blog terecht ben gekomen. Moet eerlijk bekennen dat ik het niet altijd droog houd bij het lezen, omdat ik kanker ook van heel dichtbij heb meegemaakt…..en daarnaast zelf moeder ben van een ukkie van net 1. Maar wat een kracht lees ik, bewonderingswaardig!!! Kan ook niet anders, omdat ik dat bij jullie ma ook geregeld gezien heb :-). Ik lees dat je veel en bewust met voedsel bezig bent. Zelf heb ik de ‘voedseldriehoek’ gelezen (ja, chocolade boven de 70% is inderdaad goed en HEEL lekker). Mogelijk kan je daar nog wat inspiratie of tips uithalen.
  Ik wens je alle geluk van de wereld en heb je blog gedeeld. Zoveel wijsheid en kracht mag, nee MOET, gezien worden.
  Hartelijke groet,

 5. Hoi Jette,
  Ik heb het ook op Facebook gezet.
  Zo’n mooie blog verdient het om door veel mensen gelezen te worden.
  Wat ben je sterk!
  Ik heb bewondering voor je!
  Carpe Diem!

 6. He Jette, Slecht nieuws dit. Heb het op Facebook gezet (en Mieke ook trouwens). Sterkte daar voor nu! Antoine

 7. Hei knapperd, heb je blog de wereld in geholpen op m’n dolendedertiger.com
  Hopelijk veel bezoeken!
  Kus@

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: