Vraag maar raak

Wat wil je van me weten? Vraag me het hemd van het lijf, nu is je kans!

Op mijn bucket list staat een project met Bram Heynen en dat gaat er van komen! We praten al weken over allerlei vormen, inhoud, doel, nut en noodzakelijkheid en hebben nu besloten dat we maar gewoon eens moesten beginnen. Een soort try out zeg maar voordat ik gevlogen ben. Het idee is grofweg dat ik mijn verhaal vertel zoals het is, een beetje zoals op dit blog, maar dan in (bewegend) beeld. We willen graag laten zien hoe een leven met kanker eruit ziet, het totale plaatje. The naked truth, zoals ik het graag zie. En daarvoor vragen we jullie hulp.

Wat zijn je vragen, wat zou je willen weten van mij, van mijn leven op dit moment? Het mag alles zijn, ook die dingen die je eigenlijk niet durft te vragen, juist die! Praktische zaken, emotionele kwesties, filosofische beschouwingen: alles mag, moet(!) aan de orde komen. We willen tot op het bot, of in ieder geval zien hoe ver we komen.

Stuur je vragen dus naar Bram: alheijnen@gmail.com. Ik hoef niet te weten van wie ze komen als je dat niet wilt.

Dankjewel! Ik zou het te gek vinden als dit werkt! En zegt het voort….. (gewoon die Facebook-knop onder aan deze pagina aanklikken :-))

Microfoon

Over Jette Vonk

Geboren op de eerste dag van de lente in 1980 in het Brabantse Schijndel. Na een opleiding journalistiek verruilde ik het Tilburgse voor het Florentijnse, waar ik mij zowel de Italiaanse taal als la vita bella eigen heb proberen te maken. Italië voelt inmiddels als een tweede thuis. Terug in Nederland aan de slag in de media, schrijven en televisie maken. In 2003 werd mijn standplaats Utrecht, uiteindelijk met man en kind (Mac, 2011) en in deze heerlijke stad heb ik de master culturele antropologie gevolgd met als specialisatie diversiteit. Begin 2015 verhuisde ik terug naar het Brabantse land, terug naar mijn roots en de rust van de velden. Ik werk al jaren als freelancer en die vrijheid bevalt me meer en meer. Vrij te zijn om te werken, te zorgen en te ontspannen wanneer ik dat wil. Ik leef vol vuur, zoals een Vonk betaamt en als het even kan probeer ik ook voor anderen dat vonkje te zijn dat een warm vuur doet ontbranden. In juni 2013 werd bij mij uitgezaaide borstkanker geconstateerd. Vanaf dat moment startte voor mij een zoektocht hoe hier mee te dealen, dat verhaal deel ik op deze weblog. Sindsdien dus geen bullshit meer in mijn leven, no nonsense, recht op mijn doel af en op dit moment is dat genieten van mijn leven, van elke dag, elk moment, elk ogenblik, met de mensen van wie ik hou.

  1. TUUP

    Waarom wordt het ene blad aan de boom geel en het andere bijvoorbeeld rood? Altijd al eens willen weten……. En lusten Balinezen ook hutspot of rookworst?

  2. Goed initiatief. Misschien kan ik ook iets bijdragen. Ik heb je een email geschreven, hoop dat je die vind. Ik heb ook uitgezaaide borstkanker, geen man en kind maar wel een blog en geniet waar ik kan! Mooie blog heb jij!

  3. Paul en Edmee

    Bassss, yessss, die kans gaan we benutten (via Bram Heynen)! Enne.. Jette super dat je je zo open en kwetsbaar durft op te stellen; grote klasse!

  4. Bas Duynstee

    Ma, dit is je kans ;-D

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: