Kus

Kus me
Kus me
Kus me
En kus me nog eens weer

Kus me nooit meer
dan je kussen kunt
Kus me nooit meer
dan je sussen kunt
Maar kus me altijd weer
Nooit een laatste keer

Kus me
Kus me
Kus me
En kus me nog eens weer

kus

Advertenties

Over Jette Vonk

Geboren op de eerste dag van de lente in 1980 in het Brabantse Schijndel. Na een opleiding journalistiek verruilde ik het Tilburgse voor het Florentijnse, waar ik mij zowel de Italiaanse taal als la vita bella eigen heb proberen te maken. Italië voelt inmiddels als een tweede thuis. Terug in Nederland aan de slag in de media, schrijven en televisie maken. In 2003 werd mijn standplaats Utrecht, uiteindelijk met man en kind (Mac, 2011) en in deze heerlijke stad heb ik de master culturele antropologie gevolgd met als specialisatie diversiteit. Begin 2015 verhuisde ik terug naar het Brabantse land, terug naar mijn roots en de rust van de velden. Ik werk al jaren als freelancer en die vrijheid bevalt me meer en meer. Vrij te zijn om te werken, te zorgen en te ontspannen wanneer ik dat wil. Ik leef vol vuur, zoals een Vonk betaamt en als het even kan probeer ik ook voor anderen dat vonkje te zijn dat een warm vuur doet ontbranden. In juni 2013 werd bij mij uitgezaaide borstkanker geconstateerd. Vanaf dat moment startte voor mij een zoektocht hoe hier mee te dealen, dat verhaal deel ik op deze weblog. Sindsdien dus geen bullshit meer in mijn leven, no nonsense, recht op mijn doel af en op dit moment is dat genieten van mijn leven, van elke dag, elk moment, elk ogenblik, met de mensen van wie ik hou.

  1. Quote from Larry G: "this is a really good example of how regulation ends up the best cht#ie…..&quoo;That&c39;s the same thing as what we have now. Instead of the government thugs trying to enforce complete prohibition of a product through killing foreign thugs (and anybody else that happens to get in the way) trying to supply the market, you'd rather have the government thugs in charge of restricting the market and taking their cut off the top.

  2. Cor

    Ik vind het gedicht heel mooi. Ik heb de behoefte om dat te zeggen. Maar je durft dat niet. In het gedicht is het duidelijk.

  3. Rien van Duren

    Jette, ik ken je niet alleen je ouders. Ik lees wat je schrijft en je maakt indruk. Hoe mooi moet het zijn je gevoel en dierbare reacties aan het leven straks voor de mensen waar je van houdt achter te kunnen laten. Respect voor de manier waarop jij leeft!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: